Girişimcilik, Kariyer Planlama ve Teknoloji Yönetimi semineri verildi.

2017/2018 Bahar Dönemi Akademik Etkinlik Çalışmaları kapsamında Kırkağaç Meslek Yüksekokulu ev sahipliğinde 11.05.2018 tarihinde ”Girişimcilik, Kariyer Planlama ve Teknoloji Yönetimi” konulu seminer düzenlenmiştir.

Üniversitemiz Araştırma, Girişimcilik ve Yenilikçilik Koordinatörlüğünde görev yapan Öğretim Görevlisi Abdurrahman Burak Pala tarafından verilen seminerde girişimcilik, teknoloji yönetimi ve kariyer planlaması hakkında genel bilgiler verdikten sonra Üniversitemizin ve MCBÜ Teknokent’in girişimciler için sunduğu imkânlar ve yürütülen projeler aktarılmıştır. Bu imkânlar dan yararlanarak şirket sahibi olan Üniversitemizin Bilgisayar Mühendisliği öğrencilerinden Ayşe Ertaş ve Nobatgeldi Geldimammedov da geliştirdikleri uçak simülatörüden bahsederek Kırkağaç Meslek Yüksekokulu öğrencilerini bu simülatörü denemek ve genç girişimcilik adına fikir sahibi olmaları için Manisa Celal Bayar Üniversitesi Teknokent’e davet etmişlerdir. Karşılıklı soru-cevap şeklinde ilerleyen seminer konuşmacılara teşekkür belgesinin verilmesiyle son bulmuştur.