Bundy Refrigeration Firmasının CEO’su Ivan F. Rodriguez tarafından “Yüksek Performanslı Ekipler ve Kültürel Paradigmaları Yıkmak” konulu seminer gerçekleşti.

Soğutma sistemleri üretiminde dünya çapında lider konumda olan Bundy Refrigeration firmasının CEO’su Ivan F. Rodriguez’in konuşmacı olarak katıldığı “Yüksek Performanslı Ekipler ve Kültürel Paradigmaları Yıkmak” konulu seminer, 17 Mayıs 2018 tarihinde, Prof. Ümit Doğay Arınç Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

MCBÜ Araştırma, Girişimcilik ve Yenilikçilik Koordinatörlüğünün ve Manisa Teknokent’in ev sahipliğinde düzenlenen seminere Üniversitemiz öğretim üyeleri, öğretim görevlileri ve çok sayıda öğrenci katıldı. Gönüllü öğrencileri zaman zaman sahneye davet ederek interaktif bir sunum yapan Rodriguez, öğrencilere tavsiyelerde bulunarak konuşmasını tamamladı.
Seminerin sonunda, Manisa Teknokent Genel Müdürü Prof. Dr. Hüseyin Aktaş tarafından Ivan F. Rodiguez’e plaket takdim edildi.