Manisa Teknokent 3 Boyutlu Üretim Uzmanı Yetiştirme Programı Başladı

Manisa Teknokent 3 Boyutlu Üretim Uzmanı Yetiştirme Programı Başladı

Akıllı Ürün ve Üretim Sistemleri Araştırma ve Eğitim Merkezi (MCBÜ-AKÜM) güdümlü projesi kapsamında HP Türkiye, Zafer Kalkınma Ajansı, Manisa Teknokent ve Poligon Mühendislik işbirliği ile düzenlenen “3 Boyutlu Üretim Uzmanı Yetiştirme Programı” başladı.

14 Aralık’ta Manisa Teknokent’te başlayan eğitim programında; Manisa Celal Bayar Üniversitesi’nde öğrenim gören lisans ve lisansüstü öğrenciler, üniversitede ilgili alanlarda çalışanlar ve girişimciler arasından seçilen 30 katılımcı yer aldı. İlk hafta Poligon Mühendislik kurucu ortağı Okan Sami Nahit tarafından verilen eğitim, 8 hafta sürecek.

3 Boyutlu Üretim Uzmanlığının en gözde uzmanlık alanlarından biri olacağını belirten katılımcılar, bu alanda ücretsiz olarak eğitim almalarını sağlayan başta Manisa Teknokent olmak üzere; HP Türkiye, Zafer Kalkınma Ajansı ve Poligon Mühendisliğe teşekkür ettiler.

3 Boyutlu Üretim Uzmanı Yetiştirme Programı sonunda başarılı olanlara sertifika verilecek ve başvuruların çok yoğun olması nedeniyle, ilk periyodun tamamlanmasının ardından eğitimlere devam edilecek.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir