TÜBİTAK BİGG (1512 Teknogirişim Sermaye Desteği Programı) Paydaş Desteği

“TÜBİTAK Bireysel Genç Girişim (BİGG) 1. Aşama Uygulayıcı Kuruluşları arasında yer alan Yaşar Üniversitesi Manisa Celal Bayar Üniversitesi ve Teknokenti paydaşlığında “BİGG-Y” olarak  girişimcilere 200.000 TL hibe destek sağlayacağı program kapsamında başvuru sürecini başlattı. BİGG-Y, 30 Ocak 2020’ye kadar girişimci adaylarının iş fikri başvurularını toplayarak değerlendirecek, uygun bulunan iş fikirlerini ön kuluçkaya alarak iş fikri doğrulama süreçlerinden geçirecek ve nitelikli iş planı hazırlama ve bunları son değerlendirme için TÜBİTAK’a iletme hususunda girişimcilere destek sağlayacaktır. Bu kapsamda BİGG Programı başvuru süreci, destek kapsamı ve takvimi ile ilgili bilgi paylaşılmak üzere bir tanıtım semineri düzenlenecektir.