II. Uluslararası Üniversite-Sanayi İşbirliği, Ar-Ge ve İnovasyon Kongresi

II. Uluslararası Üniversite-Sanayi İşbirliği, Ar-Ge ve İnovasyon Kongresi

MCBÜ ÜSİTEM tarafından 2017 yılında 1. si düzenlenen Uluslararası Üniversite-Sanayi İşbirliği Ar-Ge ve İnovasyon Kongresinde iki gün boyunca; 400 ün üzerinde araştırmacı kayıt yaptırmış, 140 sözlü bildiri ve poster sunulmuş, 3 panel ve 12 proje bazlı işbirliği görüşmesi gerçekleştirilmiştir.  Kısa zamandaki yüksek katılım ve işbirliği sonucunda kongrenin bu yıl ikincisinin düzenlenmesine karar verilmiştir.

2018 yılında kurulan MCBÜ Ar-Ge, Girişimcilik ve Yenilikçilik Koordinatörlüğü çatısı altında; 2. Uluslararası Üniversite-Sanayi İşbirliği, Ar-Ge ve İnovasyon Kongresi düzenlenecek olup genişletilmiş özetinizi ve katılımınızı bekliyoruz.

Kongremize TÜBİTAK başkanı Prof. Dr. Hasan MANDAL’ ında katılacağını ve en az uluslararası 6 katılımcının da farklı alanlarda sunumlar yapacağını memnuniyetle bildirmek isteriz. Kabul edilen ve sözlü sunumu yapılan tüm bildiriler, bildiri kitapçığına genişletilmiş özet formatında basılacaktır. Kongre sonrasında sözlü sunumlarını yapan ve talep eden katılımcılara ait tam metinler için yeni bir kitap hazırlanacaktır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir